Fluistersteen

Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaar van 'De Fluistersteen' :) Dankzij de samenwerking met een zeer goede leverancier kan ik voor een mooie prijs prachtige, maar ook zeldzame stenen vanuit de hele wereld aanbieden. Van een zeer mooie kwaliteit.

Momenteel (2014)  verkoop ik nog maar een klein aantal. Zoek je op dit moment een speciale steen, laat me dit dan weten. In overleg kan ik voor je op zoek gaan naar een geschikt exemplaar in de door jou gewenste prijscategorie.

Bij 'De Fluistersteen' vind je niet alleen stenen, maar ook een mooi verhaal, tips voor o.a. het reinigen en opladen van stenen, en meer over wat een 'fluistersteen' voor je (klein)kind kan betekenen.

Helaas bestaat deze webwinkel niet meer. 'Mijnwebwinkel' haalt webwinkels offline en verwijdert alle bestanden wanneer je te lang niet bent ingelogd. Maar mocht je op zoek zijn naar een bepaalde steen: mail mij gerust, dan ga ik voor je op zoek.  

Naar De Fluistersteen >>


Je kunt 'De Fluistersteen' ook bereiken via de makkelijk(er) te onthouden namen www.fluistersteen.nl en www.defluistersteen.nl


De stenen op deze pagina zijn een kleine greep uit mijn winkel(tje).