Geboorteregeling

Het is algemeen bekend dat de ovulatieperiode (de eisprong) de vruchtbare periode van vrouwen is. Maar veel minder bekend, en voor velen waarschijnlijk ook veel minder logisch, is het dat vrouwen naast hun ovulatieperiode nòg een ontvankelijke periode hebben. Dit is de periode waarin de Zon en de Maan dezelfde afstand tot elkaar hebben als op het tijdstip van hun geboorte. Deze afstand tussen de Zon en de Maan, wat we in de astrologie de persoonlijke maanfase noemen, komt elke maand terug en niet altijd binnen de ovulatieperiode. Dit zou kunnen verklaren waarom er regelmatig vrouwen zwanger zijn geworden van vrijen tijdens de menstruatie. Dr. Eugen Jonas, een Tsjechische arts, heeft halverwege de vorige eeuw uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan en laten doen naar dit fenomeen. Met succes.

Veel (gezonde) vrouwen/stellen die vruchteloos probeerden zwanger te raken, zagen hun wens heel snel in vervulling gaan zodra ze deze data volgden. Hoe vreemd dit misschien ook klinkt. Uit meer uitgebreide onderzoeken bleek dat 85% van alle zwangerschappen ontstond tijdens deze 'kosmische' vruchtbaarheidsperiode en dat maar 15% van de concepties plaatsvond tijdens de biologische cyclus van de vrouw.

Ken je iemand die heel graag zwanger wil worden of wil je zelf graag zwanger worden? Ik bereken graag de persoonlijke maanfases*. Deze maanfasekalender kun je in mijn webwinkel bestellen.

Voor het maken van een kalender heb ik de geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig.
Wanneer je de tijd niet weet, kun je deze opvragen bij de burgerlijke stand van de gemeente waar je geboren bent.

Bij de maanfasekalender krijg je ook een klein Maansteentje. De Maansteen staat in verband met de Maan en de vrouwelijke energie, en is dé vruchtbaarheidssteen. De Maansteen reguleert de hormonen en daarmee de maandelijkse cyclus. Ook de zwangerschap en de bevalling worden door deze steen gesteund. Er zijn verschillende varianten van de Maansteen. Zo kunnen ze beige, roze of geel zijn, maar ook wit met een blauwe glans. Ze hebben altijd een parelmoerachtige glans, daaraan kun je de Maansteen ook herkennen. Ik heb gekozen voor de beige/rozige variant, aangezien die, wanneer ik af ga op mijn intuïtie, de grootste werking heeft op de vrouwelijke energie. Uiteraard zal ik de Maansteen activeren, om haar volop haar werk te laten doen (ook over het activeren van een steen kun je meer lezen in mijn webwinkel).De kosten van deze persoonlijke maanfasekalender zijn:

- per mail: € 15,- (zonder maansteentje)
- per post: € 20,- (inclusief maansteentje)
*) Met deze maanfasekalender kan ik geen zwangerschap garanderen. Door alle onderzoeken en gebleken resultaten is deze relatief eenvoudige 'methode' echter het proberen zeker waard. Er zijn geen medische ingrepen, behandelingen of medicijnen nodig. Het enige wat nodig is, is om op een bepaald 'tijdstip' de liefde te bedrijven. Over het algemeen ervaart men dan niet als bijzonder vervelend of onoverkomelijk... En het is van belang dat zowel de man als de vrouw fysiek gezond zijn. Want uiteraard kan geen enkele goede timing een fysiek probleem oplossen.