Welkom bij De Magische Cirkel

Deze website is momenteel aan het 'transformeren'. Ideeën worden bijgeschaafd, geselecteerd, losgelaten of behouden. De teksten zijn dan ook in beweging tot het moment dat deze intro is verdwenen :-)

In 2011 opende ik deze 'magischecirkel' omdat ik een praktijk wilde beginnen. Met als basis mijn fascinatie voor 'normen en waarden' die van generatie op generatie, en binnen culturen worden meegegeven. Ik zag en ervoer hoe vast je kunt zitten aan deze 'bagage'. Meestal onbewust ook. En het herkennen van je eigen gevoelens en werkelijke behoeftes, je passies, kan dan best lastig zijn. Een ander perspectief, een andere invalshoek kàn dan nieuwe inzichten geven. En ik wilde heel graag anderen helpen door (één van die vele) andere perspectieven aan te bieden.

Die behoefte kwam vooral voort uit mijn eigen zoektocht naar antwoorden die ik vond in leven en denken vanuit het magisch en synchroon leven met de cyclus van de natuur. Met de psychologische (Jung) astrologie als leidraad. Maar díe specifieke zoektocht kwam bij mij op een laag pitje toen ik moeder werd en mijn focus werd verlegd. En dat veranderde toch ook mijn perspectief en mijn (nog nooit 100% gedefinieerde) ambitie.

Nog steeds vind ik het magisch mooi. Het is nu alleen meer mijn eigen manier van 'kijken'. Geen concrete feitelijke zaken, maar uitgangspunten voor eventuele nieuwe inzichten (want die blijven altijd welkom natuurlijk) :-) en rust. In combinatie met een nuchtere, logische en analytische denkwijze. 'Een poging tot' in ieder geval. Maar ik heb dus (nog) niet het inzicht vergaard hoe ik hiermee iemand anders zou kunnen helpen...

En dus eigenlijk heeft deze website weinig functie momenteel. Maar gooi zoiets maar eens weg..

(En, want) verder vind je hier ook meer informatie over geboorteregeling met behulp van je persoonlijke maanfases (de kosmische eisprong). Dit is bedoeld voor (gezonde) vrouwen/stellen bij wie het zwanger worden maar niet wil lukken. Een persoonlijke maanfasekalender kan doeltreffend zijn.

En ben je geïnteresseerd in de werking en/of schoonheid van stenen, mineralen en kristallen, dan vind je het vast leuk om 'De Fluistersteen' te bezoeken (zie het tabblad rechts bovenaan of rechtstreeks via www.fluistersteen.nl). Hier verkoop ik (in beperkte mate) kwalitatieve stenen, kristallen en mineralen. Ook vind je er een mooi verhaal, tips voor o.a. het reinigen en opladen van stenen, en meer over wat een 'fluistersteen' voor je (klein)kind kan betekenen. (Helaas heeft 'mijnwebwinkel' deze website verwijderd nadat ik te lang niet ingelogd had).

Een hartelijke groet, Marielle Coenen